Renewalis
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte.

Renewalis

Vær med til at genopbygge den stolte verden, Renewalis.
 
IndeksGallerySøgTilmeldLog ind

 

 Larot.

Go down 
ForfatterBesked
Nita

Nita

Antal indlæg : 261
Join date : 13/08/08

Larot. Empty
IndlægEmne: Larot.   Larot. Icon_minitimeTirs sep 02, 2008 7:48 am

Navn: Larot Arior

Kaldes: Lord Larot. Eller troldmanden.

Køn: mand

Alder: vides ikke. Som om alderen skifter fra tid til anden.

Race: troldmænd findes overalt.

Personlighed: Personlighed: han er grov og snedig som en ræv. Han elsker ondskab og dyrker den i reneste form. Han har ingen respekt for livet og døden forekommer ham ligegyldig. Han er stærk i sindet og hoven. Alt for hoven. Det er hans største fejl, fordi han altid undervurdere en fjende.


Udseende: han er mørklødet og hoven at se på. Hans hår er sort som kul og viklet op i en lille knold på baghovedet. Resten er raget af ligesom skægget. Hans pupiller er sorte, men hans iriser er hvide. Han er ret muskuløs øg ser faktisk skræmmende ud. Hans alder er umulig at gætte, ud fra hans udseende.
Larot. Sorcerer

Baggrundshistorie: for meget meget længe siden var han en meget stor healermunk, men hans sind begyndte at tilbede mørket. Han blev straffet med døden. Men hans helende kræfter forlod ham aldrig. Landskabet ændrede sig, og det gjorde racerne også, men kræfterne hvilede i en gravsten . Engang et helt andet sted i verden lagde en kvinde et nyfødt og uindviet barn på en stor flad sten Fordi han ikke var beskyttet, blev han besat af den magt, der havde boet i stenen så længe. Drengen lignede fra da af ikke et menneske, helt så meget som alle andre. Han voksede op og begyndte at studere magi. Han kunne ingenting huske, om den han havde været engang, men han havde stadig mange flere kræfter end så mange andre. Han kunne blive en meget rig mand, men rigdommen trak ikke i ham. Han nød at arbejde i det skjulte og at sidde på magten, uden at det kunne påvirkes. Han elsker at trække i trådene, og da han mødte Birk, fik han fuldt ud muligheden for det. Han er meget meget farlig.

Gode sider: hans kræfter kommer fra førhen, og derfor kan de ikke påvirkes af anden trolddom. Han er stærk og smidig og hans stemme kan tryllebinde folk fuldt og helt.

Dårlige sider: hans kræfter kommer fra førhen, og derfor kan de ikke modvirke anden trolddom

Ejendele: det er sådan set ham der ejer den tossede elvers borg og magt.

Andet:
Tilbage til toppen Go down
Chris
Admin


Antal indlæg : 167
Join date : 12/08/08

Larot. Empty
IndlægEmne: Re: Larot.   Larot. Icon_minitimeTirs sep 02, 2008 7:57 am

Godkendt!
Tilbage til toppen Go down
https://a-world-resurrected.danskforum.net
 
Larot.
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Renewalis :: Spillet :: npckaraktere-
Gå til: